Pate de peste

October 21st, 2014 | Posted by eL in Arome si culori

Faci un gratar de peste seara si nu-l mananci pe tot. A doua zi parca nu mai e la fel de… nu-stiu-cum. Da’ nici nu-ti vine sa-l arunci. Asa ca:

– culegi carnea de pe oase si o bagi intr-un blender

– adaugi (cam din ochi, sorry) ulei de masline, sare, piper, putin ardei iute, putin mustar (pudra sau gata-preparat), 2 3 4 capere, ceva unt, ceva smantana (daca -l vrei mai moale), 2 picuri de otet balsamic, ceva seminte de fenicul si de susan negru pisate si cred ca merg si niste seminte de pin (nu mai stiu daca eu am pus).

– bzzz, bzzzz si bzzzzzz bine de tot si cam aia e

Merge intins pe niste paine buna eventual cu niste feliute de castraveti murati.

Pofta buna.

PS

Cred ca mergea si ceva verde aruncat in blender (niste patrunjel poate?)

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Lasa un comentariu

css.php
%d bloggers like this: